Opendeurdag Gemeenteschool Het Spoor in Sijsele


Gemeenteschool Het Spoor in Sijsele nodigt ouders uit voor een opendeurdag op zaterdag 23 april, van 10u tot 12u. Een gelegenheid om kennis te maken met de kleuterafdeling en de lagere school.

HET SPOOR staat in voor een totale vorming van de kinderen vanaf het kleuteronderwijs en maakt leerlingen klaar voor het middelbaar onderwijs. De school heeft oog voor het bereiken van de eindtermen. Maar er is ook aandacht voor er is ook aandacht voor cultuurbeleving (met o.a. een toneelbezoek en film) en sociale vorming (door deelname aan acties zoals Broederlijk Delen, Damiaan, en Vlaamse Vredesweek). HET SPOOR staat ook open voor begeleiding van kinderen die extra aandacht nodig hebben.

Heb je kinderen en ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat bij HET SPOOR? De opendeurdag op 23 april is een ideale gelegenheid om de klaslokalen te bezichtigen, kennis te maken met de leerkrachten en meer info te krijgen over de werking.

Meer info

Wil je meer info of heb je een specifieke vraag voor de school? Dan kan je via verschillende manieren contact opnemen of kennis maken met de werking van de school: