Jogger Shopping Days bij Autobedrijf Teirlinck


Op zaterdag 26 en zondag 27 maart organiseert Autobedrijf Teirlinck de Jogger shopping days. De nieuwe Dacia Jogger wordt voorgesteld en ook enthousiaste ondernemers uit de streek laten je kennis maken met hun aanbod.

Voorstelling nieuwe Dacia Jogger

De nieuwe Dacia Jogger is een opvallend veelzijdige wagen. Deze combineert de afmetingen van een break met een binnenruimte van een vrijetijdsauto en de voordelen van een SUV. De wagen is beschikbaar met 5 of 7 ruime zitplaatsen. Deze wagen kan je helemaal live komen ontdekken in de showroom van Autobedrijf Teirlinck in Sijsele op zaterdag 26 en zondag 27 maart. Wij geven graag vrijblijvend meer uitleg over de wagen, de verschillende uitvoeringen, opties en de troeven. Daarnaast kan je er ook diverse andere wagens uit het Dacia en Renault gamma bezichtigen.

Shopping weekend

Graag maakt Autobedrijf Teirlinck van de voorstelling van de Dacia Jogger gebruik om ondernemers in de streek uit te nodigen om zich voor te stellen. Na een lange periode met diverse coronamaatregelen die tal van beperkingen oplegden staan ondernemers te popelen om terug naar een normaal leven te gaan. Bij hen kan je volledig vrijblijvend kennis maken met hun aanbod en naar hartelust shoppen. Sommige standhouders bieden ook lekkere proevertjes aan!

Dit zijn de ondernemers die aanwezig zijn:

 • Upgrade Fashion: Dit is een webshop met trendy en betaalbare nieuwe kledij. De stijl is een mix van trendy en klassiek.
  www.upgrade-shop.be
 • Bo-do-gifts: Zaakvoerdster Stephanie maakt allerhande gepersonaliseerde geschenken. Haar zaak begon ooit met het maken van geschenkjes voor gelegenheden en is uitgegroeid tot een uitgebreid gamma met onder andere doopsuiker, geborduurde of bedrukt naaiwerk,…
  www.bo-do-gifts-steph.be
 • N-joy art: Nathalie Vanzieleghem maakt maakt keramieken kunstwerkjes.
  www.facebook.com/N-joy-art-100541612604533
 • Oranje vzw: Met hun vestiging in Sijsele richt Oranje vzw zich tot alle personen met een (vermoeden van) beperking en andere maatschappelijke kwetsbare doelgroepen, ongeacht leeftijd of aard van de beperking.
  www.oranje.be
 • MaĆ®tresse: Dit is een bier ontstaan uit een samenwerking van Patrick en Matthias Herman en het team van BeerSelect. Er wordt enkel gewerkt met natuurlijke producten en zonder kunstmatige toevoegingen zoals kleurpigmenten.
  www.maitresse.be
 • Isa’s handwerk: Isabelle maakt handgebreide en gehaakte artikelen. Het gaat om leuke en schattige creaties of kledingstukken.
  www.facebook.com/handgebreide.artikelen
 • HW Clinic: Hier kan je terecht voor pre- en postchirurgische behandelingen, verwijderen van tattoo’s, huidverjonging en definitieve laserontharing. HW Cllinic werkt met de beste apparaten en lasers voor alle behandelingen.
  www.hwclinic.be
 • Chef aan huis: Nicolaas Coomans is gespecialiseerd in ontbijtmanden, tapas, hapjes of zelfs volledige menu’s die aan huis worden geleverd. Het is ook mogelijk jouw feest te laten verzorgen thuis of op locatie.
  www.je-chef-aan-huis.be
 • Nakit Creations: Bij Ishah en Thalita kan je terecht voor handgemaakte juwelen, die vervaardigd zijn uit kwalitatieve designer onderdelen: RVS, hout, resin, allerlei soorten kralen en swarovski kristallen. Alle juwelen zijn 100% nikkel-, lood- en cadmiumvrij.
  www.nakitcreations.com
 • Tarte An: Hier kan je terecht voor de lekkerste taarten, koekjes en tartelettes. An gebruikt enkel natuurlijke en eerlijke ingrediĆ«nten.
  www.tarte-an.be
 • Disco Jusco: Justin Reubens verzorgt een volledige PA service met klank- en lichtinstallaties van kleine tot grote feesten en evenementen.
  www.facebook.com/Disco-jusco
 • Studio Smaak: Deze nieuwe zaak in Oedelem is de speciaalzaak in kaas, fijne charcuterie, tapas en delicatessen. Er is een ruime selectie aan artisanale, kwalitatieve, lokale en internationale producten die bijdragen aan een wereldse smaakbeleving.
  www.studiosmaak.be
 • Geselle.be: Anthony Geselle verzorgt webdesign, IT-ondersteuning en de bijhorende training. Met zijn jarenlange ervaring in de IT kan hij een kwalitatieve website aanbieden voor een eerlijke prijs.
  www.geselle.be
 • Vina: Bij Vina kan je terecht voor persoonlijke verzorging op maat, ontharing, relax massages en wimpersextensions.
  www.instagram.com/elvina_en_britt
 • Victoria juwelen Phoebe Vermoortele: Phoebe biedt een groot aanbod aan betaalbare juwelen. Elk stuk is tot in de kleinste details verfijnd zodat jij elke dag opnieuw weer straalt. De juwelen zijn nikkelvrij en hebben garantie tot omruiling.
  www.victoria-benelux.com
 • Handmade by Nanne: Nanne maakt leuke handwerkjes. Het gaat onder meer om grafstukjes, kerststukjes, tafeldecoratie, interieurelementen,… Het is ook mogelijk om gewenste creaties op aanvraag te laten maken.
  www.facebook.com/Handmade-by-Nanne-108429384111196

UPDATE: Tarte An en Gezelle.be kunnen niet aanwezig zijn door ziekte. Maar steun hen gerust door een bezoekje aan hun website of een ‘vind ik leuk’ op hun Facebookpagina.

Breng gerust ook de kids mee want voor hen voorziet Autobedrijf Teirlinck een springkasteel!

Iedereen welkom

Autobedrijf Teirlinck is aanstaand weekend doorlopend open voor de Jogger Shopping Days:

 • Zaterdag 26 maart 2022: 13u00 – 19u00
 • Zondag 27 maart 2022: 10u00 – 17u00

Locatie: Oedelemse Steenweg 50a, 8340 Sijsele

Je hoeft je niet vooraf in te schrijven om langs te komen en de toegang is uiteraard gratis. Kom gerust vrijblijvend langs om een kijkje te komen nemen.