Verse bereide gerechten op nieuwjaar


Morgen is het nieuwjaar. Na het vieren van de jaarovergang heb je meestal geen zin om opnieuw te moeten koken. Bovendien zijn de supermarkten gesloten om iets te halen omdat het een feestdag is. Geen nood, bij deze 2 zaken in Sijsele kan je morgen ook terecht voor verse bereide gerechten.

Pain de Vie

Je kan steeds terecht bij automatenshops Pain de Vie. Je kan er 24/24 u en 7/7 dagen terecht voor lekkere verse gerechten. Je vindt er onder meer een assortiment brood, belegde broodjes, beleg, wraps, spaghetti, lasagne, bereide gerechten, dranken. Pain de Vie heeft diverse automatenshops om iedereen optimaal van dienst te kunnen zijn in de streek: Sijsele, Donk en Moerkerke.

Traiteur Goût

Ook Traiteur Goût langs de Bruggesteenweg 24 in Sijsele heeft een automaat geïnstalleerd. Traiteur Goût is het nieuwe concept van het voormalige restaurant Poortershuyze. Het restaurant onderging een grondige verbouwing tot verzorgde winkel met heel wat lekkere en verse gerechten. Maar er is ook een automaat waar je op elk moment van de dag kunt langsgaan voor een lekker gerecht.