Al meer dan 50 zelfstandigen steunen evenementen Barrio Tilo en Winterfeesten


De evenementen Barrio Tilo tijdens de kermisfeesten in Sijsele (24-26 september) en Winterfeesten Sijsele (17-19 december) zijn dit jaar elk aan hun derde editie toe. Om dit alles te kunnen realiseren heeft de organisatie een heel interessant partnerprogramma uitgewerkt voor zelfstandigen in de regio. Zij genieten van het continu toenemende bereik dat de beide evenementen genereren.

Maar er is meer! In het partnerprogramma zit het lidmaatschap dit nieuwe platform ‘Handel Samen’ inbegrepen. Daarbij krijgen de zelfstandigen een eigen en gepersonaliseerd webportaal. Dit bevat de contactgegevens, een omschrijving van de zaak, foto’s van realisaties en nog meer relevante info over de handelszaak. Bovendien bevat de website een levendige nieuwsrubriek over de aangesloten handelszaken en interessant economisch nieuws.

Het partnerprogramma is enorm in trek bij de handelszaken. Het bevat heel interessante formules. Zelfstandigen genieten van een stevige portie extra bereik via diverse communicatiekanalen. De organisatie is verheugd om vandaag bekend te maken dat de kaap van 50 partnerships voor het nieuwe werkjaar overschreden is. Bij de partners zijn er ook heel wat nieuwe zaken en bedrijven uit Sijsele en omgeving.

Meer info

Wil jij ook meer weten over de formules voor een partnership? Aarzel niet langer en vraag hier volledig vrijblijvend meer info aan.