Fashion Night toont nieuwe modetrends


Afgelopen zomer was de zachte pastelkleuren de trendkleuren in de mode. Maar de zomer loopt stilaan op z’n einde. En herfst- en wintercollectie veroveren stilaan een plaatsje in de kledingrekken. De nieuwe collecties en nieuwe modetrends voor dit najaar worden voorgesteld tijdens de Fashion Night op vrijdagavond 24 september in de alu hal op het Lindeplein in Sijsele-Damme.

De modeshow wordt verzorgd door de kledingzaken F2G, Caprice en Lingerie Ultime. Twee presentatrices geven passende toelichting bij de getoonde kledij. Alles gaat door in een alu hal en wordt coronaproof georganiseerd. Er zijn zitplaatsen voorzien voor bubbels met maximaal 8 personen. Een mondmasker is enkel verplicht tijdens het rondlopen.

Modetrends najaar 2021

Wij zetten hier graag al enkele trends in de kijker. Allereerst merken we dat felle kleuren terug helemaal in zin. Ontwerpers willen na de turbulente coronacrisis onze kleerkast en mindset terug opfrissen. Jawel, kleuren zoals roze en groen worden met elkaar gecombineerd.

Naast de felle kleuren is in de motieven de blokkenprint een trend. Die blokenprint is er in allerlei soorten en maten.

Ook in de mode is een wijde jeans. In de winterperiode past daar met gemak nog een thermolegging onder. Maar ook in warmere dagen is deze best vrouwelijk als je deze draagt met een dun hakje.

Dit en nog veel meer ontdek je op de Fashion Night op vrijdagavond 24 september 2021 in de alu hal op het Lindeplein in Sijsele-Damme.

Samenvatting

  • Datum: vrijdag 24 september 2021
  • Deuren open: 18u00
  • Start modeshow: 20u00
  • Locatie: alu hal op Lindeplein in Sijsele-Damme (gelegen langs de Kloosterstraat)
  • Modeshow verzorgd door: Women’s boutique F2G, Damesboetiek Caprice en Lingerie Ultime